Hoe verleng je de levensduur van jouw geurkaars?

Hoe zalig kan een geurkaars zijn! Het is zondag regen weertje buiten en lekker fris de blaadjes vallen van de bomen en het is alweer herfst, de winter staat ook al bijna voor de deur dus we zijn klaar voor het Geurkaarsen seizoen! 

Maar nu... welke geurkaars kies ik het beste en hoe maak ik dat ik langdurig kan genieten van mijn kaars?

Let er op als je een geurkaars aankoopt dat deze geurkaars van natuurlijke vegan soya was is veel, slechte kwalteits kaarsen bevatten paraffine en zijn slecht voor uw gezondheid.

Ook zijn er vele merken die werken met synthetische parfums die ook weer schade toebrengen aan uw gezonheid! Let er dus op dat je eerst en voor al goede kwaliteits geurkaarsen aan schaft.

 

Om de langdurig te kunnen genieten van uw geurkaars schaf je best een een luxe candle care set aan, met deze set kan je je kaars perfect verzorgen! 

Dit bevat een wiek trimmer, een wiek dover en een lange kaarsen dover deze dragen bij tot het langdurig behouden van uw geurkaars. 

Hoe gebruik je deze nu en wat kan je nog doen om de levensduur van jouw Geurkaars te behouden? 

- Met de wiek trimmer trim je de wiek voor het branden het beste resultaat van een stil brandende vlam heb je als je je wiek trimt tot een halve centimeter.

- Met de wiek dover doof je lontje die de vlam maakt hierbij dop je je wiek in de vloeibare warme was om de lont goed te kunnen bewaren en zo een betere parfum kwaliteit te behouden.

- De lange kaarsen dover die ook behoort tot het luxe candle care set pakket is om lange kaarsen uit te doven zodat de kaars niet rondom was kan gaan spatten bij het uitblazen.

- Een extra tip is om de Geurkaars altijd te laten branden tot een melt pool dit is eigenlijk de bovenste laag was van de geurkaars die liquide is geworden door de warmte van de vlam als je de kaars te snel wil uitblazen zal de kaars tunnelen en heb je verlies van kaars was en brand de kaars niet mooi volledig op. 

 

Dit gezegd zijnde ik hoop dat de tips nuttig waren.

Geniet van het leven en geniet van elk moment! (Dit is altijd leuker met een gezellige geurkaars natuurlijk)

 

XOXO

PHAJOUX